середу, 30 січня 2008 р.

Весільні пазли

Ось так і виглядають бокали-пазли (за моїм визначенням). Це лише приклад фантазії інших, що в жодному випадку не заважає створити свій власний! Принаймні, вони символізуватимуть сплетіння ваших сердець! Щастя вам!

У руках наречених

Ви, справжня, красива пара, сидите посеред великої зали з багатьма гостями, що прийшли привітати вас з найромантичнішим святом, де ви вдвох є невід'ємною частинкою щастя усіх присутніх. Ідеальним є все, починаючи з посмішки і закінчуючи легким жестом рук. Місяці приготувань покладено на ствеорення ціього свята, саме таким він уявлявся протягом безлічі коригувань і виправлень, після сотень відкинутих варіантів викрастилізувався саме цей, ваш власний, втілений у життя. Кожна дрібничка на своєму місці і кожна є по-своєму особливою, а все, що оточує найчарівнішу дівчину в білому - осяяне її аурою. І бокал в її руках лишегармонійно доповнює швидкотанучий образ. Бокали бувають різних видів: ті, що складаються, мов пазл, прикрашені ніжними білими стрічками, стразами, камінням і написами, бувають і так звані "рольові"(один бокал уособлює нареченого,і інший - наречену), за бажанням прикрашають бокали гостей, щоб підтримати обраний стиль , а інколи їх роблять з напиленням, що теж виглядає дуже стильно. Варіантів дуже багато і розгубитися серед них легко. Я люблю вкладати зміст в усе, що є частиною чогось важливого для мене, тому думаю, і бокали (якщо вони знадобляться) теж будуть щось уособлювати. Можливо, якась мила квіточка прикрипілена до ніжки означатиме "я тебе кохаю", а маленький смайлик під нею буде шкідливо-грайливо підколювати сидячого навпроти мене коханого. Все, все повинно бути твоїм! Тобто, наповненим тобою, теплим і справжнім, і в жодному випадку не фальшивим!

середу, 23 січня 2008 р.

Центральний РАГС Києва: плюси і здебільшого мінуси

Поговоримо про Київський центральний РАГС (якщо не помиляюся, так пишеться). Як відомо, записатися чи подати заяву туди важко, бо усі місця завжди зайняті. Можливо,вам доведеться подавати заяву аж за три місяці до визначної дати. Але вже як є: місце популярне, доволі престижне. А у цей день, як відомо, усім кортить бути першими в усьому. Зважте на те,що ціни там вищі, ніж у звичайних РАГСах (але які саме, на жаль, не підкажу). Якщо ви забобонні, то не розписуйтеся там, оскільки поряд з будівлею знаходиться пам'ятник матері-одиначки. Проте, якщо у такі речі не вірите, то вам же краще і спокійніше. Варто знати деякі схеми, по яким вас намагатимуться розвести на гроші:
по-перше, обов'язково з'явиться фотограф саме цього РАГСу, ніби безкоштовний (якщо вам не сподобаються його роботи,маєте повне право не купувати);
по-друге: вашого фотографа та операттора можуть не пустити всередину (ось це вже наглість! якщо будуть щос подібне робити, одразу погрожуйте їм зверненням до антимонопольного комітету, що на вулиці Крещатик 50б, розумні люди кажуть, що одразу усі проблеми зниають);
по-третє: фільм,відзнятий у тому ж РАГСі, вам будуть усіма способами нав"язувати так, щоб було незручно відмовитися перед гостями і наостанок — як і будьякому іншому РАШСі, там дуже довгі черги, ви за увесь час встигнете і випити за щасливе життя, і пофографуватися і відео відзняти.

Підкреслюю, що вище перелічені схеми здирання грошей властиві не тільки центральному РАГСові, а й іншим також. Особисто я раджу приносити бокал для шампанського з собою (хоча в деяких випадках від це й так вимагають), та й інші атрибути також (рушник, хліб тощо). Насправді, вся ця церемонія — лише дійство, дуже часто позбавлене романтики чи бодай привітного ставлення (ну звичайно, вам посміхатимуться, бажатимуть радість і таке інше, але мені якось доводилося «працювати» в РАГСі, тому я знаю дуже добре ці однотипні для всіх побажання молодим), я маю на увазі, що як тільки з вас витягнуть якамога більше отих же самих різнокольорових папірців — так одразу й попрощаються. Тому не очікуйте родинного прийому. Радійте своєму щастю і розділяйте його зі своїми близькими!

Центральний РАГС знаходиться за адресою:

просп. Перемоги, 11
тел: (044) 236-00-71, 236-79-81 .
Подати заяви можна у такі дні і години:
Вівторок: 10:00 - 18:00
Середа: 10:00 - 13:00
Четвер: 10:00 - 18:00
П"ятница: 10:00 - 18:00
Субота: 10:00 - 18:00
Регістрація одружень:
Вівторок: 10:00 - 18:00
Середа: 10:00 - 13:00
Четвер: 10:00 - 18:00
П"ятница: 10:00 - 18:00
Субота: 10:00 - 18:00

Джерело

середу, 16 січня 2008 р.

Дівочий вечір з хлопцями

Як святкують сучасні дівчата весілля? Точніше, як саме вони "проводжають" свою дівочість, як хлопці прощаються з вільним життям? Я задавала собі це питання і звернулася за допомогою до одного форума наречених. Однією з найпопулярніших тем була тема не пропроведення самого весілля, не про сукні навіть, а про дівочий вечір і про бюджет весілля. Цікаво, на які роздуми вас наштовхують такі тенденції? На те, що приділяється велика увагі дійству-прощанню, останнього відриву так би мовити, чи просто дівочий вечір (а навіть і ніч) є своєрідним приколом, "шалостью"? Щодо ж теми "Бюджет весілля", то цьому не дивуєшся, зараз всі люди все частіше думають про гроші. Але щодо цієї от "шалости"... Так от: остання мода така: гей-клуби. Або лесбійські. Хоч перші популярніші. Це прикольно, хоч незрозуміло те, чому саме на таке свято відводиться увага геям? Бо ти ніби з хлопцями погуляла, але і не зрадила і майбутній чоловік не образиться? А як бути з тими геями, які ненавидять дівчат (є такі, особисто зіткалася, другого такого випадку не хочу, особливо, на своє свято)? Але вибір за кожним окремо. Якщо б я обрала гей-клуб, толише як частину святкування, іншу частину якого я б виділила на лесбійський клуб (жартую, хоча цікаво, як до того поставився мій коханий?). Але зрозуміло одне: треба відсвяткувати цей день і ніч особливо, так, щоб потім згадувати з посмішкою і без відтінку сорому. Чого і всім бажаю!

середу, 9 січня 2008 р.

Маленьке опитування

Щиро вітаю усіх зі святами, що минули і тими, що ще на нас чекають (і одразу сесія згадується). Бажаю усім людям здійснення добрих мрій, міцного здоров'я і великого щирого кохання - три найважливіші речі у цьому житті. Але маю до Вас невелике прохання: як Ви гадаєте, варто ще поповнювати мій блог новими статтями? Бо я впевненав тому, що мало хто з відвідувачів ознайомився з усім переліком статей чи іншими словами, архівом. Будь ласка, залишайте свою думку в коментарях, я буду вдячна Вам і прийму до уваги думку кожного. Ще раз зі святом!

 
Весілля.blogspot.com       Розробка дизайну - студія Vip Art House