четвер, 4 жовтня 2007 р.

На що чекає чоловік у першу шлюбну ніч?

Ремарочка: В наш час цнотливість вже не є обов'язковою рисою новоявленої дружини, але все ж романтику першої шлюбної ночі ніхто не відміняв. І не тільки романтику, а й пристрасть, насолоду, і ще багато чого... Спитаємо в чоловіка, що ж він чекає від першої ночі з дружиною?

Кх-кх... Поїхали? На що ж я чекаю в першу ніч кохання з моєю (так, вже точно моєю!) дружиною? Це має бути щось осбливе, і щоб не здатися банальним - одразу перейдемо до одного конкретних питань, а саме, для початку, білизна для нареченої.

Я далеко не експерт в цьому питання (як і більшість чоловіків з нормальною орієнтацією), тому просто покажу те, що мені подобається.

Білизна для нареченої Трусики нареченої Білизна нареченої

Доволі смілива та оригінальна ідея - навіть залишившись в такому мінімумі одягу все ж буде щось «від образу нареченої».

Ну і, звісно, не забудьте одну з таких штучок

Інтимний одяг нареченої

Для більшого підігріву наших чоловічих бажань дружина може зробити собі татуювання десь на більш-менш інтимному місці, про котре чоловік дізнається лише в ліжку. І нехай це татуювання буде тимчасове (його роблять з фарб на основі хни), чи навіть банальна наліпка — таке нам точно має сподобатись.

Татуювання нареченої

Найбільш сміливі можуть піти на передодні на курси стриптизу, повірте на слово — таке ваш чоловік точно не забуде!

І головне — забудьте про усі проблеми, та отримуйте задоволення! А ви, чоловіки, теж приготуйте декілька приємних романтичних сюрпризів для вашої коханої.

4 коментарі:

Анонім сказав...

молодцы ребтяа - тему интересную подняли, мне кажется вам гннадо завести второй блог на русском языке - вы теряете некислую часть аудиториию

успехов вам

Денис сказав...

дякую, але це робиться не заради трафіку (грошей), ну принаймні покищо ;-)

До того ж тематика вузьконаправленна - українське традиційне весілля та сучасність

Ліза сказав...

ну сонце, я навіть сказала б, що ця стаття доволі скромна, як для тебе..

Анонім сказав...

До речі про цноту у першу шлюбну ніч. Якщо відкинути всілякі там додаткові засоби визначення цноти (на кшталт білого простирадла, яке годиться відтак пильно роздивлятися та шукати на ньому бодай якусь ознаку дівочості), то як наречений (який до цього також не повинен був мати ніякого позашлюбного сексу) знатиме, чи його наречена - діва чи ні? Адже він, в принципі, не повинен мати ніякого досвіду, щоб робити подібні висновки...

 
Весілля.blogspot.com       Розробка дизайну - студія Vip Art House