суботу, 3 листопада 2007 р.

Весільне взуття: класика та вишуканість

Отаке от прикольне взуття.

весільне взуття взуття для нареченої туфлі на весілля весільні туфлі вишукані весільні туфлі весілля, взуття взуття для весілля

Якщо чесно, довго шукала каталог весільних босоніжок, але на українських чи навіть російський ресурсах я такі не знайшла, от і довелося звернутися до сайту іноземного. І вибрала з того каталогу найбільш жіночніші моделі, дизайн яких на перший погляд може видатися доволі простим, але в купі з сукнею виглядатиме дуже стильно. Aле треба зауважити, що навряд зарпопоновані пасуватимуть до гламурного чи сучасного стилю весільних суконь. Навпаки, ці моделі гармонійно виглядатимуть у міксі з класичною сукнею чи з сукнею-принцесою. Бо якщо поєднати їх з сукнею авангардною, молодіжною чи переповненою різними стразами, пір'ям і чимось подібним, то такі туфлі можуть просто загубитися серед образу.

Тому все повинно бути гармонійним!

1 коментар:

Анонім сказав...

А я шукала-шукала босоніжки по магазинах однієї з найдорожчих вулиць однієї з модних столиць Європи, де зірки світового маштабу скуповуються... Ну не могла знайти нічогісінько до душі, буває ж таке... і врешті-решт купила собі досить дешеві босоніжки і сама декорувала перлинами від Сваровскі. Вийшло просто чудово - у стиль сукні. Саме так як я хотіла - не паркі туфлі, а ніжні босоніжки з мотивом у стиль сукні і прикрас. Скажу по секрету - камінчики від Сваровські клеяться елементарно без особливих знарядь (хоча кажуть, що без машинки ніяк - то неправда). Тому можете розглянути і такий варіант, якщо ну ніяк не буде того, що треба. Удачі!

 
Весілля.blogspot.com       Розробка дизайну - студія Vip Art House