пʼятницю, 5 вересня 2008 р.

Плетінням прикрашу

Просто та довершено, правда, ніби маленька принцеса? Лише рудий колір видає у ній характер, тож блондинка виглядатиме з такою зачіскою більш природньо.

Дуже класно! Якщо у вас таке ж гарне волосся, то така зачіска буде найоригінальнішою! От не знаю щодо ваги, думаю, шия втомлюватимиться, але вигляд неперевершений, та й навряд зіпсується під вечір.

А це щось на кшалт русалчиної теми, містично і природньо. Магія слав'янської культури і підкреслення жіночої сили.

Оце так! Навряд на весілля хтось захоче сконструювати собі щось подібне, але майстер, якому таке по зубам точно впорається з будь-яким вашим побажанням!

Ніжно і що мені особливо подобається - з квітами, яких і небагато, і не мало. Якщо ви вирішили додати живих квітів, то краще протестуйте чи не викличе у вас це алергію, бо їх оброблюють спеціальним розчином, щоб вони не зів'янули.

Одна з найулюбленіших моїх зачісок, може бути, що я вже десь її розміщувала на блозі. Ззаду виглядає дуже прикольно, а от як спереду - то вже не до мене. Та й не до кожної сукні пасуватиме така простота, яку можна нівелювати яскравим букетом з тих самих квітів, що і на голові.

Здебільшого звідси

1 коментар:

calibra сказав...

У вас грамотно проведена оптимизация на сайте!

 
Весілля.blogspot.com       Розробка дизайну - студія Vip Art House