суботу, 3 листопада 2007 р.

Нюанси весільного макіяжу

Кожна наречена вважає себе досить непоганим визажистом і кому, як не їй знати всі ньюанси своєї зовнышності.

Проте, у такий день як весілля, краще довірити макіяж професіоналам, тому що тільки вони можуть якнайкраще здійснити ваші мрії. Необхідно пам'ятати лише наступне при виборі весільного макіяжу:

- весільний макіяж і зачіска повинні бути виконані в єдиному стилі у відповідність із Вашим образом;

- перед торжеством приведіть шкіру в порядок. Очистка обличчя, а також інші процедури проводите не пізніше чим за 2 тижні;

- попередньо можна провести консультацію з стилистом-визажистом і Ви вирішите який весільний макіяж пасуватиме до Вашого стилю.

Якщо є можливість, домовитеся про пробний макіяж.

Якщо ж Ви вирішили виконати самі весільний макіяж, даємо вам кілька підказок: Глибоке очищення й спеціальні маски дозволять Вам зняти втому й стрес. Процедури по очищенню можна провести й власноруч, наприклад, скориставшись готовими масками, або приготувати їх. Якщо ви не выспались й у вас синці під очима, є деякі народні мудрості, які можуть вам допомогти:заварити 1 ч.л. чорного чаю в 1/4 склянки окропу, дати настоятись 30-40 хв., процідити. Ватні тампони, змочені чаєм, тримати 1-2 хв., міняючи їх 3-4 рази. Після закінчення процедури зробити компрес із холодної води й нанести на віки живильний крем. Той же ефект дадуть дві скибочки свіжого огірка, якщо Ви покладете їх на закриті віки й на кілька хвилин розслабитеся. І ще один метод. Відварити картоплину в мундирі. Коли вона стане теплою, розрізати її й прикласти на 30-40 хв до очей.Тональний крем краще підбирати з урахуванням типу й кольору шкіри.

Якщо Ви не звикли або не любите користуватися косметикою, скористайтеся зволожуючим кремом, що тонує, його можна зробити самим: візьміть тональний й 1-2 краплі Вашого денного крему, змішайте й нанесіть на обличчя. без пудри в цей день теж не обійтися. якщо ви не хочете, щоб ваше обличчя блищало на весільних фотографіях, доведеться нею скористатися. Брови теж можна підфарбувати, натуральним кольором тон у тон. Краще це робити олівцем дрібними штрихами або тінями за допомогою апликатора. На очі краще наносити легкі пастельні кольори, атласні тіні. Можна нанести блискітки в розумних межах, приклеїти стрази. Щоб губна помада довго трималася, перед нанесенням покрийте губи тонким шаром тону й злегка припудріть.

Намалюйте контур і нанесіть помаду пензликом. Наприкінці макіяжу можна нанести рум'яна, орієнтуючись на колір тіней і помади. Пом'ятайте, макіяж повинен вийти ніжним і легенею, це підкреслить юність, романтичність і витонченість нареченої.

Джерело

1 коментар:

Анонім сказав...
Адміністратор блогу видалив цей коментар.
 
Весілля.blogspot.com       Розробка дизайну - студія Vip Art House