понеділок, 1 вересня 2008 р.

А ви замислювалися?

... над тим,чому деякі речі не можна змінити на церемонії? І може, не тому, що це погана прикмета, а тому що не знають їх змісту?

От наприклад, раніше, за більш скромних часів, дівчата, щоб привернути кохання, відривали поділ сукні і кидали його. Звідти і почалася традиція кидати підв'язку. У Англії ще смішніше: чоловіки кидали свої шкарпетки в нареченого, і хто перший поцілить у носа - першим і одружиться. Смішно?

В Ісламі є дуже стара традиція, яка мені особисто подобається. В першу шлюбну ніч нареченій розмальовували руки хною, обов'язково вписуючи ім'я її чоловіка, але так, щоб важко було прочитати. Якщо він знайде і прочитає, то і буде головним у сім'ї. Хто казав, що жінка нічого не значить в ісламі?

Частіше у фільмах дружку вдягають у схожу до нареченої сукню. А чому? Щоб заплутати злих духів, які намагатимуться зірвати весілля.

Поцілунок... Це не просто акт засвідчення кохання, а справжній обмін душ, заключний момент усієї церемонії. Романтика.. А хтось обмінюється кров'ю..

І врешті-решт, чому наречена стоїть ліворуч від молодого? Згадайте, у давнину носили меч з правої сторони, тому у час небезпеки можна було вільно дістати зброю не зачепивши коханої.

Джерела

1 коментар:

calibra сказав...

Полезные фичи. Интернет. Настройки интернета.

 
Весілля.blogspot.com       Розробка дизайну - студія Vip Art House