середу, 12 грудня 2007 р.

Спражня спокуса!

А хтось колись уявляв собі ВЕЛИКИЙ і смачний фонтан? З шоколаду, наприклад? Я так, тільки у мріях про вечір із коханим, наповненим спокусою і бажанням, з приємною музикою, свічками, з відчуттям невагомої ейфорії-запомороченням від усього, що оточує тебе і нікуди не поспішає... Повільно смакувати помірно солодкі десерти і занурювати екзотичні фрукти у фонтан шоколаду...ммм? Так чому б не здійснитись цій фантазії?

Ми можете замовити собі на весілля шоколадний фонтан, це така установка, яка забезпечуватиме безперервний потік шоколаду - будь-якого - білого, молочного, чорного, полуничного, лимонного, кармельного, зі смаком різних сортів капучіно (швейцарське, бельгійське, німецьке). Поряд покладіть кілька шматочків фруктів із тістечками — і все довершене просто! Ви та ваші гості не зможуть відірватися від райської насолоди. А ще краще, замовте таке задоволення тільки для себе у шлюбну ніч — і ви не дочекаєтесь закінчення свята!

Крім того, такий каскад висотою понад метра, завжди теплий, місткістю 10 кг (його можна доливати), він може бути кольору ніжної рожевої троянди і це все не обмежується лише шоколадом! За вашим бажанням, можна створити і фонтан із шампанського для весілля! Що це, як не справжній символ щастя та солодкого подружнього життя? Залийте його шоколадом і смакуйте справжнє щасливе життя разом! Нехай вам на все життя запам"ятається смак шоколадної спокуси — перший солодкий відтінок подружнього життя!

Детальніше

Немає коментарів:

 
Весілля.blogspot.com       Розробка дизайну - студія Vip Art House