четвер, 13 грудня 2007 р.

Вітаю усіх зі святом Андрія!

Сьогодні святкуємо свята Андрія! І з даного приводу вітаю усіх відвідувачів мого блогу!

Апостол Андрій, як і інші апостоли, був свідком проповіді Ісуса Христа,Його чудес, що підтверджували Його божество. Андрій бачив страждання Спасителя, Його смерть і Воскресіння.

Сповнений благодаті Духа Святого, після П’ятидесятниці апостол Андрій здійснив три великі проповідницькі подорожі з Єрусалиму, звіщаючи Слово Боже в багатьох країнах Європи та Азії.Шлях поширення добра — це шлях страждань, адже воно завжди стикається зі злом. Слово Боже говорить: «Христос постраждав за нас і залишив нам приклад, щоб пішли ми слідами Його.» Апостол Андрій вповні наслідував цей приклад. Він був розіп’ятий на Хресті за проповідь Євангельської звістки.Трапилось це в грецькому місті Патрах 13 грудня 70-го року по Різдві Христовім.

Апостола Андрія справді можна вважати садівничим християнства в Україні. Він, безумовно, був і проповідував на нашій землі, можливо, що і плив нашим Дніпром. Можна сумніватися, чи підіймався він так високо, чи справді побував у Києві.Хоча це цілком вірогідно. Але для визнання Церкви Української Церквою Первозваною досить і того, що апостол Андрій дійсно був на Українській землі і навчав наших предків Слова Божого. Цілком можливо, що вже від часу апостола Андрія християнство ніколи не переводилося в нас, а постійно мало більше чи менше число своїх прихильників аж до офіційного охрещення в 988 році України — Руси князем Володимиром.

Сьогодні дівчата гадають на свого суженого, якщо і ви не виключення, завітайте сюди.

Джерело

Немає коментарів:

 
Весілля.blogspot.com       Розробка дизайну - студія Vip Art House