понеділок, 10 грудня 2007 р.

Найромантичніша весільна сукня

Весілля зірок... Чи не найпопулярнішим з усіх є весілля Діани. Чи пам'ятаєте ви зовсім недалекі часи, коли наречені вдягалися у незвично лялькові сукня: широка спідниця, плафони-рукава? Доволі із запізненням прийшла до нас ця мода і відносно нещодавно закінчилася. Моє дитинство пройшло у спогляданні саме такого стилю весільної сукні — Вікторіанського. І зовсім ми не завдячуємо серіалам «Даллас» і «Династія», а саме принцесі Діані. Таємниця створення весліьної сукні для Діани трималася досить строго і не розголошувалася, а дизайнери стали відомими одразу після весілля. Шовковсита тафта кольору слонової кістки, пишні рукава, романтичне обрамлення, ручна вишивка з вкрапленням 10000 перлин(!) і довжелезний шлейф у 7,5 метрів! Відомо, що сукня трішки пам'ялася, що викликало обурення народних мас і дизайнерам довелося виступити з прес-конференцією, пояснючи і виправдовуючись, адже як — сукня принцеси, еталону стилю, зім'ялося!

Але ж чому у моді ввійшли саме сукні. в яких ніби потапаєш? Справа в тому, що сукні Діани передували інші — з тонким силуетом, жорстким корсетом, що нагадувало Середньовіччя. І мало кому хотілося заковувати себе у жорсткий корсет. Тому справжнім проривом стало вінчання Діани. Ідея дизайнерів одразу сподобалась багатьом, принцеса стала законодавцею моди на довгі роки, а сама її сукня ніби була створена для принцеси з казки!

Але мені особисто її сукня не подобається — занадто важка, пишна, округла (а саме в округлому сілуеті легше сховати свої недоліки жінкам з пишною комплекцією) і ненатуральна. Зараз її сукня стала експонатом музею, а найвідоміші сукні були продані на уакціоні.

Джерело

Немає коментарів:

 
Весілля.blogspot.com       Розробка дизайну - студія Vip Art House