неділю, 23 березня 2008 р.

Весільна сукня 2008

Дизайнеры, що взяли участь в Тижні Моди в Нью-Йорку, запропонували нам декілька прекрасних тенденцій. Ось лише деякі тренди, які можна буде побачити в журналах весільної моди навесні 2008.
Пишні спідниці
Цього сезону дизайнери дещо змінили традиційний силует спідниці-трапеції. Тепер плаття щільно обхвачує фігуру в талії і розходиться донизу каскадом пишних спідниць. Занижена талія і спідниця, що облягає стегна, - варіант для зухвалої нареченої-провокаторки.
Струмуючі тканини
В моді плаття-туніки в стилі грецької богині, плаття з декількох ярусів шифону, тулії і мережива. Це ідеальний наряд для весілля на березі моря, на природі або в будь-якій місцевості, де гуляє легкий вітерець.
Закриті плечі
Цього року усілякі накидки, болеро, кардігани і шалі удостоїлися не меншої уваги, ніж власне плаття. Можливо, на наших широтах цей тренд не приживеться із-за особливостей клімату, але навіть в найжаркіший день рекомендуємо нареченим закривати плечі атласними жакетами або прозорими накидками.
Унікальне декольте
Цього року дизайнери експериментують з декольте - в моді і американська пройма, і широкі бретелі, і бретель на одне плече і так далі, і тому подібне. Загалом, цього року плаття без бретелей, швидше за все, кануть у віки.

Джерело

Немає коментарів:

 
Весілля.blogspot.com       Розробка дизайну - студія Vip Art House