суботу, 23 серпня 2008 р.

За кордоном не дорожче

Як кажуть, коли є гроші, хочеться чогось смачненького. А коли їх ще більше, то жадається чогось неповторного. Чому б не влаштувати своє весілля в іншій країні? І таки-так, більшість пар задаються цим питанням, звертаються до туристичних агенцій, які предоставляють подібні послуги, оформлюють документи - і гайда подалі за кордон. Найрозкрученішими брендами є Турція, Чехія, Кіпр, Греція тощо. Дізнатись ціну безпосередньо на сайті неможливо, ціни просто не вказані. Пошукавши трохи в Інеті знайшла деяку інформацію: на Гаїті за сам відпочинок доведеться вмкласти близько 10 тис. доларів, а за весільну церемонію 2 тис. дол. на 18 персон, до якої входять послуги священника, приготування до церемонії під вашим керівництвом, персональний стиліст, хімчистка та прасування весільного вбрання, окрема кімната для нареченого на ніч перед весіллям, оренда весільної альтанки на пляжі, весільний букет, використання коня, який підвозить наречену до альтанки, букет для нареченої у подарунок, торт та пляшка шампанського, кошик тропічних фруктів, квіткова джакузі, романтична вечеря в будь-якому ресторані та 10% знижка у спа-центр. Правда ж, непогано? Прикинувши, розумієш, що у нас в країні подібні послуги обійшлися б дорожче. Я не беруся рахувати, бо бюджет у кожного свій, але впевнена, що за такі ж гроші далеко не маєш такий же рівень комфорту.

Зверніть увагу, що у більшості країн не ставлять штамп у паспорт, тому доведеться цим зайнятися у рідній країні. Звичайно, найбільш бюджетним варіантом є ті країні, що поблизу нашої, можна замість літака обрати автобус - і вже набагато здешевіє вартість весільної церемонії загалом.

А для шукачів чогось справді оригінального пропоную дочекатися іншої статті, в якій буде підкинуто декілька божевільних варіантів організації весілля, при чому у нас, на Україні...

Дякую

1 коментар:

calibra сказав...

Качественная оффисная мебель город Киев.

 
Весілля.blogspot.com       Розробка дизайну - студія Vip Art House