середу, 12 вересня 2007 р.

Букет по Інтеренту

І знову про букет для нареченої!






Якщо часу до весілля мало, якщо нема нагоди зв'язатися з флористом, якщо не знайшли салон чи просто вам простіше - обирайте замовлення квітів по Інтеренету! Існує багато сайтів, де представлені моделі букетів саме для нареченої і не тільки (на День народження, Жіночий день, як зізнання чи як сюрприз коханій людині), одразу ж вказані ціни під кожним малюночком. На деяких сайтах можна скомпонувати власний букет, заманливо, але нецікаво, оскільки не показується кінцевий варіант (мені набагато краще отримати візуальний результат, продивитися мою роботу та щось підправити) - ну не звикла я витрачати гроші на кота у мішку. Букетів не дуже велика кількість, проте вони усі різні, індивідуальні.

Ніхто з моїх знайомих не користувався таким сервісом, тому я не знаю у якому стані будуть квіти. Якщо не помиляюсь, то деякі подібні сервіси існують не один рік, на деяких сайтах я бачила фотографії їх букетів у руках з відомими людьми.

Інтеренет - це сучасні і головне, зручні технології! Там (тут) ви можете знайти сподобавшийся вам букет, замовити його одразу по Інтеренету чи показати фото вашому флористу, чи навіть спробувати створити його власноруч!

Деталі

Немає коментарів:

 
Весілля.blogspot.com       Розробка дизайну - студія Vip Art House