суботу, 29 вересня 2007 р.

Бенкетні зали у Львові

Банкетні зали у Львові

Якщо чесно, я була здивована розцінками у Львові, заспокоїло мене лише той факт, що мова йде про найдорожчі ресторани, але ціни такі:

120 грн з однієї особи без алкоголю, солодощів, фруктів та соків – найнижча ціна за накритий стіл у наших ресторанах (не беручи до уваги закладів так би мовити другого розряду). Іноді до цієї вартості можуть доплюсувати 1000 грн за обслуговування («Караван» на 60 осіб), за оренду залу 750 грн («Гуцульська гражда» на 120 осіб), за роботу ресторану після 12 ночі 600 грн/годину (бар готелю «Дністер» на 150 осіб). Всі ці нюанси не дуже люблять оголошувати по телефону, тому потрібно необхідно завітати. Адже, що і говорити було що вже при відвідуванні закладу, виявлялось що раніше названа сума «легким рухом руки» адміністратора перетворювалась у іншу (ресторан «Герольд» та «Персей»).

Зрештою, не усім підходить варіант довозити свої продукти чи пляшки. Є ресторани які воліють не приймати до столу неперевірених продуктів харчування від замовників, працюючи таким чином на виключну репутацію закладу («Шекспір», «Динамо-блюз» та «Деліс» на 100 осіб). В такому випадку розцінки будуть інакші — за всю забаву від 12 тисяч гривень до 25 тисяч, або 300 грн з особи. Є такі які й не бажають проводити бенкети («Тарон», «Фешн»).

Інша річ, що часом Ви шукаєте певний формат. Сьогодні досить багато ресторанів оформлено під такий собі шинок у національному строї: «Колиба» (Брюховичі), «Гуцульський двір», «Гражда», готель «Герольд», «Золотий вепр», «Вертеп». Інші — класично торжественні: «Супутник», «Еліта», готелю «Дністер», готелю «Жорж», «Високий замок», «Діва», «Деліс», «Шекспір», «Персей», «Спліт». Менші по розміру - «Караван», «Зодіак», «Три оскари», «Кілікія», «Порохова вежа», або менш претензійні — «Марсель», «Зустріч», ресторани готелю «Волтер», «Львів», «Гетьман».

Для тих хто не кремпується з залами поза містом та їх цінами оригінальними можуть видатися кам’яниця ресторану Гридниця в Олеському замку, ресторан готелю «Олена», ресторан «Наварія нова» й «Озеро», чи ресторан комплексів «Гранд-резорт» або «Озерний край». Тут необхідно ретельніше обдумувати перевезення гостей та їх розміщення у готелях при комплексах.

Традиційно черги на зал вишиковуються на суботу, а майже всі неділі — вільні. У будь-якому разі, якщо Ви плануватимете бенкет за місяць або два, маючи у розпорядженні 2-4 тисячі у.о. — то переживати Вам нема за що. І нехай Вам щастить!

Звідси

Немає коментарів:

 
Весілля.blogspot.com       Розробка дизайну - студія Vip Art House