середу, 26 вересня 2007 р.

Замість рису, монет та конфетті

Подарунки на весілля

Чого тільки не навигадують! От вже знайшла отаке от дивацтва: Традиція обсипати молодят рисом, монетами, конфетті або рожевими пелюстками сьогодні змінилася, і на сучасних весіллях модно замість цього випускати живих метеликів. Якщо ви хочете по сьогоденню здивувати й винуватців урочистостей і гостей, подаруйте їм «Живий салют»! По спеціальному сигналу відкривається коробка, звідки вилітає «хмара» з метеликів, самих різних кольорів і розмірів, які починають кружлятися навколо вас!

Відповідно до древньої індійської легенди, метелики передають наші бажання небесам. І якщо навколо вас на вашому святі будуть пурхати повітряні, невагомі метелики, то всі мрії про щасливе майбутнє неодмінно збудуться.

Існує кілька сценаріїв випуску «салюту» з метеликів.

Масовий випуск — метеликів розміщують у велику коробку. В обговорений попередньо момент, коробка відкривається й з неї вилітає «хмара» метеликів.

Другий сценарій — індивідуальний випуск. Кожен метелик міститься в об'ємний гарний конверт, перев'язаний святковою стрічкою. Ці конверти роздають гостям. Всі гості відкривають свої конверти в певний момент. Метелики вилітають із різних місць залу.

Є ще кілька варіантів проведення випуску «салюту» з метеликів, наприклад велике серце, що привезуть й установлять у потрібнім місці, і в зручний момент воно розкриється, випускаючи «хмару» різнобарвних метеликів.

Також Ви можете в нас «Куля Сюрприз« наповнений метеликами.

От коротка інструкція здійснення «салюту« з метеликів: метелики доставляються в спеціальних конвертиках, у яких метелики перебувають у сонному стані. Краще приїхати за 30 хвилин до заходу, визволити метеликів з конвертів і покласти їх у святкову коробку. За 5 хвилин до випуску підігріти метеликів. Це можна зробити на теплій батареї або за допомогою звичайного фена або настільної лампи. Нагрівати потрібно доти, поки метелики не почнуть проявляти активність і борсатися в коробці, після цього гріти метеликів не потрібно. Звичайно це займає 1-2 хвилини. Відкрийте пакування — метелики вилетять нагору.

Для успішного проведення урочистого випуску метеликів необхідно враховувати наступні фактори:

Температура: Для активного польоту метеликам потрібна температура повітря +22 - +25 C. Проведення урочистого випуску метеликів у холодному приміщенні практично неможливо.

Світло: Відразу після вильоту зі святкового пакування метелики кинуться нагору й до світла. Цю особливість поводження можна використати при розробці сценарію врочистого випуску, наприклад, якщо в приміщенні є більші вікна, метелики дуже незабаром зберуться на них і не будуть заважати гостям. Чим сильніше джерело світла - тим активніше метелики. Однак, потужні лампи й прожектори повинні бути закриті захисною сіткою, інакше метелики можуть обпалитися.

Bдала «подача» живих метеликів залежить від багатьох факторів, і кожен випадок розглядається окремо. Насамперед — особливості різних видів метеликів — їхня швидкість і характер польоту, тому для більше ефектного запуску салюту рекомендується сполучати великих метеликів із дрібними. У кожному разі, після запуску, всі вони летять на більше яскраве джерело світла.

Немає коментарів:

 
Весілля.blogspot.com       Розробка дизайну - студія Vip Art House