понеділок, 3 вересня 2007 р.

Сукня 2007

Якщо чесно, наймодніші тенденції цього року мене здивували. Адже у весільній моді білий колір став вже неактуальним! Як на мене, він-то якраз і забезпечував оригінальність і неповторність весільної сукні! Прочитавши декілька російських сайтів, побачила, що замість білого кольору надають перевагу яскравим, особливо чомусь помаранчевому з багатьма відтінками та оздобленням коричневого, червонго, лимонного (!) кольорів. Найсміливіші наречені обирають яскравість та сексуальність! Дівчата 25-30 років найчастіше купують сукні дуже схожі на вечірні, коктейльні з романтичним присмаком, які можна буде вдягнути не один раз. Хоча дизайнери Європи випускають свої колекції у білому кольорі, досить консервативно і зі смаком, з різними модерновими та оригінальними аксесуарами.

Читаючи інші джерела, бачу, що не усюди яскравість та секс бере гору у весільній моді.

Все ж таки дизайнери радять виходити заміж у класичній романтичній сукні, але тільки не пишних форм! Сілует нареченої повинен бути легким та необтяжливим, жіночим та ніжним, сукня підкреслює спину, декольте. Ключовим моментом є гра з виріз, вони можуть бути асиметричними і різної форми. Кутюр'є радять екстравагантним нареченим розбавити білий колір....чорним! Так, саме так! Ну і звичайно, золоте оздоблення завжди було в моді, оскільки є символом достатку!

Але голвне лише одне: сукня повинна відповідати Вашому характеру, в якій Вам би було зручно, а вдягатися лише за модою, втрачаючи індивідуальність — це безглуздо.

Немає коментарів:

 
Весілля.blogspot.com       Розробка дизайну - студія Vip Art House