четвер, 27 вересня 2007 р.

Весільна сукня з тістечок!

Весільна сукня з тістечок

В Ужгороді італійський пекар Валентино Штефано прославився своєю незвичайною випічкою. Недавно Штефано сам зробив для своєї нареченої Вікторії весільне плаття з борошна, яєць, цукру та карамелі.

На готування такого плаття, зробленого з 1500 кремових тістечок, 28-літній пекар витратив два місяці. Спочатку він просто з’єднав тістечка разом. А потім обережно прикріпив їх до основи плаття. Вікторія проводила на примірці по кілька годин щоночі перед весіллям. Її корона, букет і намисто були зроблені з карамельного цукру. До кінця весільної церемонії наречена сказала, що не хоче знімати плаття.

Штефано — нове світило кондитерської справи. Він живе в містечку Ужгород біля кордону зі Словаччиною. Його вироби викликають величезний інтерес, тому що ними можна любуватися, а не тільки їсти.

«Це дивно. Я не могла повірити, що це був торт», — сказала Ольга Нем’ята, котра спробувала нові десерти Штефано.

Штефано почав працювати пекарем 6 років тому. А торік він вчився на тримісячних курсах пекарів у Парижі. Після курсів пекар із сестрою взяли участь у міжнародному конкурсі. Вони зробили Кадилак 1920-го року з кремових тістечок і карамелі і зайняли третє місце.

Деякі види здоби Штефано розраховані спеціально на дорослих споживачів. Наприклад, жіночі груди на вивісці пицерії, де продавалися його вироби. Але він також створив незвичайну великодню паску, на якій було зображено сотні храмів.

Штефано має намір незабаром продемонструвати в Ужгороді 125 тисяч нових видів солодощів. Він сподівається, що колись відкриє свою справу в Україні, і впевнений, що там більше можливостей, аніж у Парижі.

За матеріалами NEWS2

Немає коментарів:

 
Весілля.blogspot.com       Розробка дизайну - студія Vip Art House