неділю, 9 вересня 2007 р.

Ворожіння на ананасі: інші способи

Замість цілого ананаса можна взяти наперед нарізані часточки, вірніше, одну. Це гадання розраховане на двох, на подружжя, яке хоче дізнатися майбутнє своєї сім'ї. Вам слід узяти два ножі, один ніж з білою ручкою, інший — з чорною, встати з двох сторін столу, посередині покласти приготовану часточку ананаса. Як і в описаних вище ворожіннях, молодому подружжю потрібно зав'язати очі шарфом; тільки білим зав'язуються очі тому, у кого ніж з чорною ручкою, і навпаки. Обов'язково виконаєте всі наші рекомендації, інакше яке-небудь порушення умови спричинить за собою цілий ряд деформацій у вашій сумісній аурі, і ворожіння просто втратить всякий сенс.

Отже, заручені стоять один навпроти одного із зав'язаними очима, у них у кожного в руках знаходиться ніж. Ваше завдання полягає в тому, щоб, не бачивши, відрізувати від часточки ананаса по однаковому шматочку, відрізувати рівно, без дефектів. Не обмовляється наперед, але все таки краще для даного виду ворожіння вибрати найкращу часточку ананаса, інакше такою неприємною дрібницею, як гнилизна або червивість, можна все зіпсувати.

У сімейному житті складеться все успішно, якщо ви змогли відрізувати абсолютно однакові шматочки або, принаймні, майже однакові. Вам доведеться пережити немало труднощів і ударів долі, якщо ваша скибочка і скибочка вашого чоловіка або дружини виявилися різними по величині, але не виключено, що ви з своїм чоловіком або дружиною справитеся зі всім, що б не послала вам доля, - все залежить від вас.

Якщо хтось один з вас взагалі не зміг доторкнутися до часточки ананаса, то справи зовсім погані. У сумісному житті вам важко розуміти один одного, і всі перемир'я приводитимуть до нової сварки. Вам варто задуматися, «а чи потрібно починати все це?»

Цікава ситуація, коли обидва з подружжя не можуть ні відрізувати, ні навіть доторкнутися ножем до часточки ананаса Це означає, що ви зможете досить довго жити разом, вас об'єднуватиме те загальне, що є між вами, ви дещо егоїстичні, тому кожен турбуватиметься більше про себе, чим про свого супутника життя. Але в деякій мірі це і допоможе вам, всі життєві знегоди ви зустрінете з посмішкою.

Підгледіла тут.

Немає коментарів:

 
Весілля.blogspot.com       Розробка дизайну - студія Vip Art House